Loading...

DantoGran

Tørret og granuleret bentonit har mange anvendelsesmuligheder inden for tætning, og kan bruges til alt fra sløjfning af brønde til membraner. Et produkt der er meget let anvendeligt.

Om DantoGran

 

Bentonit granulaten er produceret gennem en sigte- og tørreproces, der gør produktet egnet til mange formål som sløjfning af tørre brønde eller til robuste membraner under bassiner af forskellige typer. Produktet bliver ved komprimering hårdt, og har med sin høje absorberende og tættende evne, de perfekte egenskaber til tætning i mange forskellige situationer, hvor det kan indbygges på mange forskellige måder.

DantoGran er perfekt til tætning af rør samt fugtsikring af bygninger og vandbarrierer under jord. DantoGran kan også bruges som fugtabsorbation indenfor husdyrhold.

Man får med DantoGran en usædvanlig tæt og robust tætning, som er resistent over for fossile brændstoffer og diverse kemikalier, og som tilmed er helt naturlig.

DantoGran 0/30 leveres i Big Bags af 500 kg 

Forseglings-materiale Tykkelse i cm

Hydraulisk

Ledningsevne m/s

Advektion
Strømning mm/år Gennembrudstid antal år
Bentonit 30 5 x 1012 0,3 381
Ler 30 1 x 109 631 2
Sand 30 1 x 104 6.307.200 10 minutter

Skal vi hjælpe dig?

Vi er eksperter i bentonitprodukter i forbindelse med membraner, bassiner og lignende. Har du brug for rådgivning eller sparring, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

call (+45) 65 97 32 63

mail_outline info@dantonit.dk

Udfyld formularen og vi kontakter dig

keyboard_arrow_up