Loading...

DantoCon Cem

DantoCon Cem er et pumpbart bentonitbaseret forseglingsmateriale som hærder op. DantoCon Cem bruges til afpropning og renovering af boringer, jordstabilisering, tætning omkring rørledninger samt fugtsikring.

Om DantoCon Cem

Leveres klar til brug ved tilsætning og opblanding med ferskvand, hvor det opnår en højere styrke end normalt bentonit, og gør det mere modstandsdygtig overfor erosion. Produktet anvendes, og er velegnet til brug, hvor normale bentonitprodukter af forskellige årsager normalt kan være svære at indbygge. Produktet har ligesom andre bentonitrelaterede produkter mange anvendelsesmuligheder, og er kendt under flere navne som bl.a. Storebæltsblandingen. DantoCon Cem serien anvendes typisk til tætning eller stabilisering i - eller omkring - konstruktioner, som bliver udsat for miljømæssige påvirkninger under jord eller vand.

Leveres i 25 kg sække i hele paller af et ton eller i 500 kg Big Bags.

Anvend altid blandesystem som sikrer homogen opblanding og præcis forhold af vand og tørstof.

Brug og opbland altid hele sækken på en gang.

Download datablad DantoCon Cem 300

Download datablad DantoCon Cem 100

Skal vi hjælpe dig?

Vi er eksperter i bentonitprodukter i forbindelse med membraner, bassiner og lignende. Har du brug for rådgivning eller sparring, står vi altid til rådighed. Udfyld formularen eller kontakt os direkte på:

call (+45) 65 97 32 63

mail_outline info@dantonit.dk

Udfyld formularen og vi kontakter dig

keyboard_arrow_up